Akuuttihoitopäivät 4.-5.5.2023

Codea osallistui jälleen Akuuttihoitopäiville 4-5.5.2023!

Hämeenlinnan kauniissa Vanajanlinnassa järjestetyt kaksipäiväiset messut olivat onnistuneet ja kävijöitä riitti. Codean esittelypistettä reunusti ihastuttava Vanajavesi.

Codean pisteellä esiteltiin uusia tuulia! Codea Nastaan on pian tulossa uutena jännittävänä ominaisuutena Kohdekortti-toiminallisuus. Navigoidessa tehtävälle, kartalla voi tarkastella kohteen tarkempia tietoja kohdekorteilta esim. putkilukkojen/moottoritien puomia/veneenlaskupaikkojen sijainteja tai muita hyöydyllisiä tietoja kohteista. Kohdekortteja voi tehdä kätevästi suoraan kartalta klikkaamalla.

Esittelyssä oli myös ensihoidon rakenteiseen kirjaamiseen tarkoitettu uusi tuote Codea Care! Care on ollut pilottikäytössä ja saanut positiivista palautetta mm. ohjelman intuitiivisuudesta ja loogisuudesta. Caren avulla pystytään kirjaamaan potilaan kohtaamisesta kaikki tarvittavat tiedot erilaisille haastattelupohjille. Se toimii yhteistyössä tehtävälle navigointiin tarkoitetun Codea Nastan ja ensihoidon laskuttamiseen tarkoitetun Codea Laskutuksen kanssa.

Codea jatkaa innokkaasti tuotekehitystään myös muiden tuotteiden osalta vastaavasti kuin ennen.