Kokenutta ohjelmistokehittäjää haetaan

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää Tampereen toimipisteellemme! Painopiste tehtävilläsi on .NET kehityksessä, web-puolen tekniikoissa sekä mobiilikehityksessä (Android) pääasiassa uusimpia teknologioita käyttäen. Työssä onnistuminen vaatii myös osaamista erilaisista palvelinympäristöistä, vuorovaikutustaitoja muiden ihmisten kanssa toimimiseen sekä asennetta itsenäiseen työskentelyyn.

Vastapainoksi tarjoamme rennon työilmapiirin mielenkiintoisilla työtehtävillä ja kauniilla paikalla Tammerkosken rannalla sijaitsevan toimiston. Huumorintajuiset ja hauskat kollegasi ovat työskennelleet pitkään alalla. Toivomme oppimisen olevan siis molemminpuolista.

Osa väestämme työskentelee Helsingin ja Turun seudulla. Tampereella työtovereita on neljä. Kokoonnumme useamman kerran vuodessa koko työporukan kesken erilaisten tapahtumien merkeissä. Olemme pieni ja ketterä yritys, joten byrokratiamme on hyvin vähäistä. Täällä et joudu istumaan turhissa palavereissa, vaan arvostamme tekemisen meininkiä sekä asioiden ratkomista yhdessä. Etätyöskentely on sovittavissa.

Jätä hakemus https://rekry.codea.fi -sivustolta löytyvien ohjeiden mukaan. Haku päättyy 20.7.2019 tai sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.