Tule tapaamaan Codeaa CCW-messuille 23-25.5.2023!

Ensihoitajat, viestinnän asiantuntijat, yrittäjät ja muut kansalaiset!
Ohoi!

Suomessa Helsingin Messukeskuksella järjestetään ensimmäistä kertaa Critical Communication World -messut. Codea edustaa ständillä H60. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme tulevaisuuden suunnitelmistamme ja kehitysideoista.

CCW on merkittävä vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen kriittisten viestintäjärjestelmien alan ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Messut keskittyvät langattoman viestinnän, hätätilanneviestinnän, turvallisuusjärjestelmien ja vastaavien teknologioiden esittelyyn ja kehittämiseen.

Codea Nastaan tulossa kohdekortit
Nastaan saadaan pian uusi toivottu ominaisuus, kohdekortit. Jatkossa Nastassa suoraan kartalla klikkaamalla pystyy luomaan kohdekortin, johon voi syöttää lisätietoja sijainnista. Näin käyttäjien lisäämänä kartalta löytyy aina ajankohtaiset tiedot esim. putkilukoista/moottoritien puomeista tai vaikka veneenlaskupaikoista.

Uusi tuote Codea Care esittelyssä
Codea Care on KELAn koodistopalvelun tietosisältömallin mukaiseen rakenteiseen kirjaamiseen tarkoitettu tuoteuutuus! Loogisesti etenevän käyttöliittymän avulla kirjaukset saadaan järjestelmällisesti ja yhdenmukaisesti kirjattua. Erilaiset hoidon syyn kirjaamisessa käytettävät haastattelupohjat on rakennettu yhteistyössä ensihoitajien kanssa, joten potilaalle esitettävät kysymykset ovat käytännönläheisiä. Care toimii saumattomasti yhteistyössä tehtävälle navigointiin tarkoitetun Codea Nastan ja ensihoidon laskuttamiseen tarkoitetun Codea Laskutuksen kanssa. Codea Care tulee korvaamaan Codea SV210-järjestelmän.

Myös muita innovaatioita esittelyssä Codean ständillä!

Nähdään!