UUSI KANSALLINEN RAKENTEINEN ENSIHOITOKERTOMUS SUOMEEN  – CODEA CARE

Käyttöä tukeva KELAn koodistopalvelun tietosisältömalliin (ENSIH-koodisto) pohjautuva rakenteinen kirjaaminen 

Kaikki tiedot kirjattavissa ensiarviosta erilaisiin lääkehoitoihin ja potilashaastatteluihin 

Helppokäyttöinen ja selkeä 

Codea SV210:n korvaaja 

 

Codean useamman vuoden kehitystyö vihdoin palkitaan ja Codea SV210 -ohjelmisto korvataan uudella, sähköisellä, KELAn koodistopalvelun tietosisältömallia tukevalla ensihoitokertomuksella,
Codea Carella. 

Codea Care on helposti omaksuttavissa, selkeä sekä suunniteltu yhteistyössä ensihoitajien kanssa ja siksi hyvin käyttäjälähtöinen. Se tukee myös käyttäjää tarjoamalla kirjauksen pohjaksi potilaaseen ja hoitoon liittyviä tietoja ENSIH-koodiston mukaisesti. Näin ollen hoidosta ja potilaasta kirjatut tiedot ovat yhdenmukaisia sekä helposti tilastoitavissa ja vertailtavissa. 

Oletko kiinnostunut Caresta? Ota yhteyttä!

Tarjoamme asteittain päivitystä nykyisille asiakkaillemme Codea SV210:n tilalle. Care luonnollisesti toimii yhdessä muun Codean tuoteperheen kanssa. 

 

Pääikkuna 

Caren pääikkuna on lyhyt tiivistelmä tärkeimmistä kirjatuista hoitotiedoista. Pääikkunassa olevat laatikot toimivat samalla pikalinkkinä navigaatiossa näkyville välilehdille, joissa pääsee tallentamaan ja muokkaamaan syötettyjä tietoja. 


Informatiivisessa päänäkymässä on kooste käyttäjän syöttämistä tärkeimmistä tiedoista

 

Esikatselu ja tulostus 

Esikatselu muodostuu selkeästi Careen kirjattujen tietojen perusteella. Esikatselusta on löydettävissä hoitokertomuksen tiedot ja perinteinen SV210-lomakkeen tiivistelmä. Lomakkeet voi tulostaa tai lähettää eteenpäin Codea Laskutukseen.

Esikatselusta löytyy ensihoitokertomukseen syötetyt tiedot ja ne voi tulostaa paikallisesti tai hoitolaitokseen.

 

Potilaan haastattelutiedot 

Ensihoitotapahtuman tietojen kirjauksen tueksi tarjoamme paljon eri tilanteisiin soveltuvia kirjausikkunoita ensiarviosta lääkehoitoon. Potilashaastattelulomakkeet on suunniteltu yhdessä ensihoitajien kanssa. Haastattelulomakkeet on räätälöitävissä täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Codea Caressa on monenlaisiin potilastilanteisiin valmiita haastattelupohjia.

 

Tilastointi ja raportointi 

Caren rakenteisen tietojen syötön etu on tietojen vertailtavuus, tilastointi ja yhdenmukaisuus. Codean tuoteperheeseen kuuluvaan WebPortaliin on kehitteillä ominaisuus, jossa voi katsoa Careen syötettyjä tilastoja. 

 

Edullinen hinta ja helppo käyttöönotettava 

Codea Care on kaikkien huippuominaisuuksiensa lisäksi myös edullinen. Jos käytössänne on Codea SV210, saat Caren samalla lisenssihinnalla. Care on helppo ottaa käyttöön, koska se ei vaadi juurikaan koulutusta loogisuutensa vuoksi ja on jo valmis paketti tällaisenaan. 

Codea Care on parhaillaan asiakkaalla pilotissa, jonka jälkeen tarjoamme asteittain päivitystä muillekin organisaatioille. 

 

Codea Caren kehitys ja räätälöitävyys 

Codea Oy on pieni, mutta pippurinen. Kehitämme Carea suurella panostuksella jatkuvasti ja huomioimme myös asiakkaidemme kehitys- ja räätälöintitoiveet. Räätälöintiä voimme tehdä mm. haastattelulomakkeille, lääkelistoille, hoito-ohjeille ja potilasohjeille. Otamme vastaan ilomielin palautetta. 

Codea jatkaa tuotekehitystään myös muiden tuotteiden osalta vastaavasti kuin ennenkin. 

Tervetuloa mukaan kehittämään Carea kanssamme!