Uutisia

Kiitos vuodesta 2023

Kiitos kuluneesta vuodesta jälleen Codean kanssa! Joulu on jo ovella ja vuosi vaihtumassa. Codea jatkaa innolla ensi vuoteen ruotsalaisen Vitec Software Group AB:n tytäryhtiönä. Yritysoston myötä Codean toiminta jatkuu vastaavanlaisena … Lue lisää »

Tule tapaamaan Codeaa CCW-messuille 23-25.5.2023!

Ensihoitajat, viestinnän asiantuntijat, yrittäjät ja muut kansalaiset! Ohoi! Suomessa Helsingin Messukeskuksella järjestetään ensimmäistä kertaa Critical Communication World -messut. Codea edustaa ständillä H60. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme tulevaisuuden suunnitelmistamme ja … Lue lisää »

RETTmobil Codean tähtäimessä

Codea käy tutustumassa RETTmobil messuilla 10.-12.5.2023 ensihoito- ja pelastusalan uusimpiin trendeihin ja teknologioihin. RETTmobil on kansainvälinen messutapahtuma, joka keskittyy pelastus- ja ensihoitopalveluihin. Tapahtuma järjestetään joka vuosi Saksassa Fuldan kaupungissa, ja … Lue lisää »

Akuuttihoitopäivät 4.-5.5.2023

Codea osallistui jälleen Akuuttihoitopäiville 4-5.5.2023! Hämeenlinnan kauniissa Vanajanlinnassa järjestetyt kaksipäiväiset messut olivat onnistuneet ja kävijöitä riitti. Codean esittelypistettä reunusti ihastuttava Vanajavesi. Codean pisteellä esiteltiin uusia tuulia! Codea Nastaan on pian … Lue lisää »