Senior devaaja (jatkuva haku)

Codea Oy on vuonna 2008 perustettu yleisen turvallisuuden sektorin kenttäjohtamisjärjestelmiä valmistava tuotetalo ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Asiakassegmenttimme sijoittuu Suomen ensihoitoalalle. Yrityksemme on keskittynyt tuotepohjaisiin ratkaisuihin ja vuosien saatossa tuotteemme onkin otettu käyttöön lukuisissa sairaanhoitopiireissä ympäri Suomea. Codealla on ISO 13485 (terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet) mukainen laatusertifikaatti.
Codea hakee kokenutta senior devaajaa (frontend+backend) kehittämään mielenkiintoisia ensihoitoalan tuotteita. Työssä vastaat itsenäisesti olemassaolevien ohjelmistojen kehittämisestä ja ylläpitämisestä, joten sinulla tulisi olla vähintään 3 vuoden työkokemus ohjelmoinnista. Pääasiassa ohjelmistomme toteutetaan C#-, .NET- ja SQL Server -teknologioilla. Plussaa saat mm. mobiilikehityksen tuntemuksesta. Tehtävässä saat vastuuta, vaikuttamismahdollisuuksia ja vapautta. Meillä viihtyvät hyvin töissä henkilöt, jotka haluavat kehittyä alansa huipulle. Työkavereina on IT- ja ensihoitoalan asiantuntijoita, joilla on useiden vuosien kokemus ja joilta saat tukea tehtävässä.
Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, mutta voit myös työskennellä muualla Suomessa. Kokoonnumme useamman kerran vuodessa koko työporukan kesken erilaisten tapahtumien merkeissä. Olemme pieni ja ketterä yritys, ja byrokratiamme on vähäistä. Meillä on rento työilmapiiri, etkä joudu istumaan turhissa palavereissa, vaan arvostamme tekemisen meininkiä sekä asioiden ratkomista yhdessä. Katso lisätietoja yrityksestämme osoitteesta www.codea.fi. Hae codealaiseksi lähettämällä hakemus tai kysy lisätietoja tehtävästä: codea@codea.fi